Livrarea produselor se va face oriunde în țară (România), prin intermediul firmei de curierat rapid CARGUS în cel puțin 2-3 zile lucrătoare (dacă sunt excepții, se trece la alt termen). DALUK TRANSIMPEX își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Expedierea produselor se face în maxim 48 de ore de la data validării comenzii. Comenzile de pe magazinul online se înregistrează non stop, confirmarea și livrarea efectuându-se în următoarea zi lucrătoare în intervalul orar 8 – 16.

Costurile de livrare sunt:

  • GRATUIT pentru comenzile a căror valoare depășește 500 RON
  • 20 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsă între 0 și 499 RON (preț valabil cu livrare prin curierat rapid CARGUS)
  • pentru comenzile care depășesc 20 kg costurile de transport cresc în funcție de cantitate.

Livrarea se face prin curierat rapid CARGUS, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din România care este în traseul curierului.

Pentru localitătile aflate în afară ariei de acoperire a curierului, coletele se livrează prin intermediul Poștei Române, prin serviciul Colet poștal cu ramburs.

Dacă livrarea nu se poate efectuă datorită refuzului sub orice formă a clientului, după confirmarea telefonică prealabilă a clientului acesta va fi introdus în baza de date a societății DALUK TRANSIMPEX și nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic Odg.ro.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației române în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AVB-ului cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comandă și cu nevoile acestuia.

DALUK TRANSIMPEX SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de DALUK TRANSIMPEX SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de DALUK TRANSIMPEX SRL față de orice client în cazul nelivrarii sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de DALUK TRANSIMPEX SRL de la acest client.