Societatea S.C Daluk Transimpex Srl s-a înființat în urmă cu 8 ani de zile. Prin corectitudine, promptitudine, grija deosebită la detalii, prețuri și condiții comerciale competitive și bazându-se pe un colectiv tânăr, generator de idei constructive, societatea noastră s-a aflat și se află în permanentă interacțiune, urmărind satisfacerea în totalitate a cerintelor clienților prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.

Într-o perioadă relativ scurtă societatea Daluk Transimpex Srl a ajuns unul dintre liderii în domeniu, aceasta reflectându-se prin parteneriatele de lungă durată încheiate între societatea noastră și societăți cu renume atât din industria mobilei, tapițeriei, etc. cât și din industria auto.

Principalele activități ale societății sunt: producția de folie stretch, debitarea spumei poliuretanice flexibile la orice dimensiune, debitare ornamente de interior și exterior din polistiren extrudat și expandat, producția de pungi și șervețele din folie cu bule, folie pee (expandată ), TNT. Ca și activități secundare avem distribuția de folie cu bule, folie expandată, abrazive și echipamente de protecție a muncii.

Obiectivul firmei este dezvoltarea atât pe piață internă cât și externă, promovarea produselor la nivel național și internațional; mărirea gamei de produse.